Krevečių salotos (Jūratės)

Ingridientai:
240g nuluptų krevečių,
30g raudonosios paprikos,
60g šviežio agurko,
skiltelė česnako,
2 griežinėliai citrinos,
smulkintų krapų.

Padažui:
4v.š. alyvų aliejaus,
1a.š. garstyčių,
maltos paprikos miltelių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Padažui skirtus produktus gerai išmaišyti. Papriką ir agurką supjaustyti kubeliais, sudėti krevetes, išspausti česnaką, išmaišyti su padažu ir krapais, pamarinuoti kelias valandas šaldytuve. Prieš patiekiant papuošti citrinomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!