Krabų lazdelės alaus tešloje

Ingridientai:

700 gramų krabų lazdelių
1,5 stiklinės alaus
2 kiaušinių
druskos pagal skonį
krapų
pipirų
miltų
aliejaus kepimui

Gaminimas

Krabų lazdeles atšildome. Iš alaus, kiaušinių, miltų, prieskonių užmaišome grietinės tirštumo tešlą.

Kiekviena krabų lazdelę panardiname į tešlą , apvoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę kepti. Apkepame iš abiejų pusių . Kepame kol gražiai apskrunda.

Skanu valgyti su jogurto - majonezo padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!