Kmyniniai sojų kepsneliai (Ramunės)

Ingridientai:
250g sojų faršo,
kelios stiklinės vandens,
vištienos sultinio kubelis,
3 šaukštai bulvių krakmolo,
4 šaukštai majonezo,
alyvuogių aliejaus, kmynų,
petražolių, druskos,
juodųjų pipirų.

Garnyrui:
150g ryžių, žiedinių kopūstų,
brokolių, morka, petražolių,
aliejaus, druskos.
Gaminimas
Užvirkite vandenį, į jį sutrupinkite sultinio kubelį ir įberkite sojas. Mirkykite apie pusvalandį, tada nukoškite ir palikite apdžiūti. Krakmolą sumaišykite su majonezu, gardinkite sukapotomis šviežiomis petražolėmis, nuplikytais kmynais, juodaisiais kmynais ir sūdykite. Masę sumaišykite su sojų faršu. Kabinkite šaukštu, dėkite į karštą aliejų ir iškepkite kepsnelius. Laikykite šiltai kol paruošite garnyrą.

Išvirkite ryžius. Burokine tarka sutarkuokite morkas, susmulkinkite petražoles. Į karštą aliejų berkite morkų tarkius ir petražoles. Kepkite, kol suminkštės, tada dėkite virtus ryžius ir švelniai paskrudinkite. Brokolius ir žiedinius kopūstus apvirkite sūdytame vandenyje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!