KIŠKIENOS PADAŽAS

Ingridientai:
Vieno kiškio kepenėlės
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas smulkintų graikinių riešutų,
0,5 stiklinės sauso baltojo vyno,
2 šaukštai sviesto,
druskos, pipirų, čiobrelių.

Gaminimas
Kiškio kepenėles išverdame ir du kartus permalame mėsmale. Svieste pakepiname miltus, pravėsiname ir supilame vyną, sudedame kepenėles, smulkiai pjaustytą svogūną bei riešutus, viską gerai išmaišome, įberiame druskos, pipirų, čiobrelių ir užviriname. Padažą tekiame prie kiškienos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!