Kiniškas viščiukas
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Viščiukas,
1.6 šaukštai sojų padažo,
2.6 šaukštai kiniško vyno,
šaukštelis cukraus,
3.2 šaukšteliai smulkiai sukapotų svogūnų laiškų,
4.2 šaukštai miltų,
aliejaus giliam kepimui.
Gaminimas:
Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2 - 3 valandas pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliejų, sudėti mėsą ir kepti, kol paraus. Patiekti su ryžiais arba skrudintomis bulvėmi. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!