Kinietiška žuvis su bulvių garnyru
Ingridientai:1 kg bulvių,
skardinė konservuotų morkų,
5 gabaliukai žuvies filė,
kinietiškų kopūstų,
raudonoji paprika,
geltonoji paprika,
svogūno laiškų,
konservuotų pievagrybių,
krakmolo, truputį cukraus,
migdolų, juodų pipirų,
malto imbiero,
100g sviesto,
alyvuogių aliejaus,
sojos padažo,
2 skiltelės česnako.
Gaminimas
Bulves išvirti, sugrūsti grūstuve su sviestu, alyvuogių aliejumi 2 šk., juodais pipirais, druska, kapotais migdolais.
Žuvį supjaustyti, užberti krakmolo, sojos padažo. Kepti kol gražiai apskrus.
Saldžią papriką ir pekino kopūstą supjaustyti lazdelėmis, česnaką susmulkinti, svogūno laiškus taip pat susmulkinti. ĮĮ keptuvęę sudėti paprikąą, kopūūstąą, morkas, paruošątą žžuvįį, supjaustytus pievagrybįįįįįįius, įpilti trupąąutį vandens, įdėti krakmolo keletą ššaukšštųų, įpilti sojos padažžo, įberti truputį cukraus, malto imbieroš, juodųų pipiųrų ir viską patroškinti kokias 10-15 min.
Patiekti su bulvėėmis. (Diana)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!