Kibinai

Ingridientai:
Kibinai
dviems vienetams reikia:
90 g miltu,
40 g sviesto,
20g grietines,
1/3kiaušinio.
Įdarui:
100 g avienos arba kiaulienos,
20 g nuluptų svogūnų,
14 g sviesto,
6 g vandens,
druskos,
pipiru,
6 g kiaušinio aptepimui.
Gaminimas
Į persijuotus miltus sudedamas sviestas, gietinė, kiaušiniai, druska.
Kapojama kol gaunama vientisa tešla. Po to tešla palaikoma šaldytuve.
Tešla išskirstoma gabalėliais, plonai iškočiojama, ant jos dedama mėsos įdaro, tšslos krastai užlenkiami, užspaudžiami ir užlankstomi virvute. Prieš kepant aptepami kiaušiniu.
Kepama 20-25 min. orkaiteje 250-260 oC. (Rasiuke)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!