Kiaulienos nugarinė su prieskoniais

Ingridientai:
1,8 kg kiaulienos nugarinės su kauliuku,
50 g džiovintų prieskonių (raudonos ir Žalios paprikos, grūstų juodųjų pipirų, garstyčių grūdelių, petražolių),
druskos,
50 g baltojo vyno.

Gaminimas
Mėsą pabarstome prieskoniais, druska, pašlakstome baltuoju vynu ir suvynioję j foliją marinuojame per naktį.
Iškepame orkaitėje folijoje. Baigiant kepti, foliją atvyniojame, mėsą apskrudiname.
Patiekiame su daržovių salotomis.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!