Kiaulienos nugarinė su baklažanais

Ingridientai:
500 g kiaulienos nugarines,
1 baklažanas,
mėsos prieskonių,
svogūnų miltelių,
pipirų,
druskos,
3 šaukštai grietinės,
50 g sviesto,
1/2 citrinos,
salierų lapelių papuošimui,
aliejaus,
keletas pipirų,
laurų lapas,
saliero lapelių.
Gaminimas
Kiaulienos nugarinę supjaustome į 4 dalis, pamušame peiliu. Užbarstome prieskonių, druskos ir apkepame keptuvėje su aliejumi, Į puodelį sudedame kepsnius, įpilame truputį vandens, įdedame grietinės, kelis pipirus, laurų lapą, saliero lapelių ir patroškiname. Baklažaną supjaustome griežinėliais, po to juostelėmis, pabarstome druska, pašlakstome citrinos sultimis ir po 5 min. apkepame keptuvėje su sviestu. Mėsą patiekiame su baklažanais bei padažu, kuriame troškinosi. Papuošiame citrinos žžievelės ššiaudeliais, salierųų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!