Kiauliena su raugintais kopūstais

Ingridientai:
700 g kiaulienos kumpio,
0,5 l raugintų kopūstų,
2 šaukštai kmynų,
4-5 skiltelės česnako,
200 g grietinėlės,
druskos,
pipirų,
muskatų,
aliejaus.

Gaminimas
Mėsą supjaustome gabalėliais ir apkepame keptuvėje su aliejumi, pabarstome prieskoniais. Kai mėsa apkepa, sudedame raugintus kopūstus (jei labai rūgštūs, nuplauname) ir pamažu kepame, kol kopūstai bus pusiau minkšti. Tada viską sudedame į puodą, įpilame grietinėlę, 1 stiklinę vandens, sudedame pusiau perpjautas česnako skilteles. Troškiname, kol mėsa bus minkšta.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!