Keptos varškės desertas
Ingridientai:200 g varškės,
100 g cukraus,
50 g sviesto,
4 kiaušiniai,
1 arb. š. nutarkuotos citrinos žievelės,
sviesto kepimo formelėms patepti.
Papuošimui:
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
sirupe konservuotų vyšnių.
Gaminimas
Varškę sutriname per tinklelį ir sumaišome su minkštu sviestu, cukrumi, suplaktais kiaušiniais ir citrinos žievele. Masę gerai išmaišome ir sudedame į sviestu pateptas kepimo formeles. Kepame 200° C temperatūros orkaitėje. Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle ir sirupe konservuotomis vyšniomis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!