Keptos varškės desertas

Ingridientai:
200 g varškės,
100 g cukraus,
50 g sviesto,
4 kiaušiniai,
1 arb. š. nutarkuotos citrinos žievelės,
sviesto kepimo formelėms patepti.

Papuošimui:
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
sirupe konservuotų vyšnių.
Gaminimas
Varškę sutriname per tinklelį ir sumaišome su minkštu sviestu, cukrumi, suplaktais kiaušiniais ir citrinos žievele. Masę gerai išmaišome ir sudedame į sviestu pateptas kepimo formeles. Kepame 200° C temperatūros orkaitėje. Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle ir sirupe konservuotomis vyšniomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!