KEPTI VIŠTŲ SPARNELIAI SU MEDAUS IR POMIDORŲ PADAŽ

Ingridientai:
750 g vištų sparnelių
1 svogūnas
4 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas medaus
aliejus apkepti
pagal skonį mėgstamų prieskonių

Gaminimas
Nukerpame sparnelių galiukus - iš jų išeis labai puikus sultinys. Perkerpame kiekvieną sparnelių dalį, pabarstome prieskoniais vištienai. Į keptuvę gausiai pilame aliejaus. Kai aliejus gerai įkais, apkepiname vištų sparnelius. Kepame ant kaitrios ugnies, kol iškeps. Smulkiai pjaustome svogūną. Tada ugnį sumažiname, suberiame svogūną ir kepame, kol jis gražiai paruduos. Atskirai sumaišome 4 šaukštus pomidorų padažo, 1 šaukštą garstyčių, 1 šaukštąą sojos padažo, 1 šaukštąą medaus. Visąką supilame ant višštos sparnelių ir trąošškiname dar porą minuččių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!