Kepti viščiukai su vermutu

Ingridientai:
2 viščiukai arba 1 jauna višta,
0,5 stiklinės miltų, druskos,
pipirų, 3 šaukštai sviesto,
1,5 stiklinės baltojo vermuto,
8-10 mažų svogūnų, žalumynų,
1 šaukštelis krakmolo.
Gaminimas
Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėti krakmolo. Patiekti su virtais ryžiais arba keptomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!