KEPTA VIŠTA SU VYNUOGĖMIS

Ingridientai:
1 višta
750 g vynuogių
60 g sviesto
druskos

Gaminimas
Vištą supjaustyti į keturias dalis, įtrinti druska ir palikti 20 min. pastovėti. Iš 500 g vynuogių išspausti sultis. Vištos gabalėlius pakepinti svieste, kol įgaus auksiniai geltoną spalvą. Po to mėsos gabalėlius sudėti į kepimui atsparų indą, įstatyti į orkaitę ir kepti toliau. Kepant kartas nuo karto mėsą gausiai šlakstyti vynuogių sultimis, kol sultys pasibaigs. Tada prie vištienos gabalėlių sudėti likusias vynuoges ir dar pakepti 3-5 minutes. patiekti su virtais ryžiais ir daržovėmis, pavyzdžiui su šparagais ar morkomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!