Kepta įdaryta antis

Ingridientai:
l antis (1,8 kg),
2 morkos, 1 maža saliero šaknis,
1 svogūnas,
3-4 salierų lapkočiai,
1 obuolys,
džiovintų čiobrelių, raudonėlių, kmynų,
druskos, pipirų, aliejaus,
morka, poras arba svogūnas kepimui,
100 g baltojo vyno, 200 g vandens,
5 šaukštai sojų padažo.
Gaminimas
Paruoštą antį įtriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val. Morkas, salierą, obuolį, svogūną sutarkuojame mažais šiaudeliais, susmulkiname
saliero lapkočius, įberiame kmynų, druskos, pipirų, dedame į keptuvę ir trumpai apkepame. Atvėsusį įdarą sudedame į antį ir užsiuvame. Į skardą sudedame susmulkintą morką, porą, įdedame antį krūtine žemyn, įpilame vyno, vandens, sojų padažo mišinįį ir kepame nuolat laistydami 2-2,5 vai. ĮĮpusėjus kepti, antįį apverčiame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!