KARPIS TROŠKINTAS

Ingridientai:
1-1,5 kg žuvies
stiklinė kaparių
0,5 citrinos
trijų petražolių lapeliai
50 g sviesto
0,5 l sauso baltojo vyno
druskos

Gaminimas
Išdarinėtą karpį perpjaukite išilgai pusiau, supjaustykite gabalais ir pasūdykite. Prikaistuvyje rar gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, į jį sudėkite žuvį, apibarstykite susmulkintais petražolių lapeliais, uždėkite citrinos griežinukus, suberkite kaparius. Apipylę vynu, uždengtą troškinkite orkaitėje (krosnyje) 30-40 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!