Karpis su pievagrybiais ir ryžiais

Ingridientai:
1 kg karpio,
250 g ryžių (2 maišeliai),
150 g pievagrybių,
1 stiklinė baltojo pusiau sauso vyno,
200 g grietinėlės,
druskos,
pipirų.

Gaminimas
Karpį išvalome, išplauname, supjaustome gabalais. Ryžius gerai išplauname ir pamerkiame dubenėlyje su vandeniu. Į troškintuvą arba puodą dedame druską ir pipirais pabarstytus žuvies gabalus, užpilame vynu ir uždengę dangtį troškiname apie 10 min. Tada sudedame grybus, supilame grietinėlę, ant viršaus užbarstome ryžius ir sumažinę ugnį troškiname, kol ryžiai suminkštėja. Jei trūksta skysčio, įpilame truputį vandens.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

visciukas 2009-10-12 16:31:47
labai neskanu ir prastos kokybes fu......................