Kalėdiniai krepšeliai

Ingridientai:
Tešlai:
200 g sviesto,
1 kiaušinis,
100 g cukraus,
350 g miltų.

Įdarui:
150 g saulėgrąžų,
100 g graikinių riešutų,
100 g lazdynų riešutų,
1 stiklinė aviečių džemo.

Cukraus pudros papuošimui.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 1 vai. paliekame šaltai. Įdarui sukapojame riešutus ir sumaišome su saulėgrąžomis bei aviečių džemu. Iš tešlos formuojame krepšelius. Į vidų dedame po 1,5 šaukšto įdaro. Iš tešlos iškočiojame lakštą, formuojame žvaigždutes, kuriomis papuošiame krepšelius. Kepame 220° C temperatūros orkaitėje. Atvėsusius krepšelius papuošiame cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!