JAUTIENOS KEPSNYS SU PADAŽU
Ingridientai:50 g aliejaus,
10 g garstyčių grūdelių,
200 g jautienos išpjovos,
druskos, pipirų.
Padažui:
30 g aliejaus,
20 g citrinų sulčių,
50 g šiaudeliais pjaustytų salierų stiebų,
50 g šiaudeliais pjaustytos paprikos,
50 g griežinėliais pjaustytų pomidorų,
Vegetos prieskonių.
Gaminimas
Mėsą marinuojame su prieskoniais ir apkepame įkaitintoje keptuvėje 7 minutes. Nukeliame ir uždengiame. Ruošiame padažą: 3 minutes patroškiname daržoves, supilame citrinų sultis ir suberiame prieskonius.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!