Gūžiniai kopūstai su daržovėmis (Ramunės)

Ingridientai:
1,2 kg gūžinių kopūstų,
1,2 kg pomidorų,
200 g aliejaus,
100 g cukraus,
60 g druskos,
80 g česnako,
200 g saldžiosios paprikos,
200 g petražolių,
½ stiklinės acto (9%).
Gaminimas
Kopūsto galvą nuplaukite, supjaustykite ir apvirkite 4 min pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite. Pomidorus susmulkinkite virtuviniu kombainu. Į pomidorų tyrę įpilkite actą, aliejų, druską, cukrų, susmulkintus česnakus, petražoles ir pipirus. Viską sudėkite į puodą ir kaitinkite iki užvirimo. Kopūstus sudėkite į pomidorų tyrę. Virkite ant lėtos ugnies apie 10 – 15 min. Karštą masę supilstykite į stiklainius ir iš karto uždenkite metaliniais dangteliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!