Grybai su bulvėmis ir česnakais

Ingridientai:
0,5 l virtų įvairių grybų,
9-10 bulvių,
1 svogūnas,
150 g rūkytų lašinukų,
7-8 skiltelės česnako,
1 stiklinė grietinės,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Į puodą sudedame stambiai supjaustytas bulves, įpilame 0,5 l vandens ir kaitiname. Keptuvėje pakepiname susmulkintus lašinukus, svogūną, grybus. Viską supilame ant bulvių, įdedame stambiai supjaustytus česnakus, užpilame grietinės, jei reikia, truputį vandens, prieskonių ir troškiname, kol bulvės suminkštėja. Patiekdami papuošiame žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!