Grilyje keptas otas (Ramunės)
Ingridientai:4 gabalėliai oto,
1 citrinos sultys,
1 skiltelė česnako,
druskos,
3 šaukštai sojų padažo,
0,5 puodelio aliejaus,
1 šaukštas neaštrių garstyčių,
šviežiai maltų pipirų,
aliejaus.
Gaminimas
Ne per plonai supjaustytos riekelės iš pradžių 1-2 valandas palaikomos marinate iš citrinos sulčių, druskoje sumaigytos česnako skiltelės, sojų padažo, aliejaus, garstyčių ir pipirų. Po to dedamos į grilį ant grotelių ir, truputį nubraukus marinatą, kepama 3 minutes. Žuvies kepsniai aptepami marinatu ir apkepus pusę laiko apverčiami.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!