EŠERYS KEPTAS
Ingridientai:1 kg ešerio arba starkio, lydekos, pūžlių.
2 kiaušiniai
3 šaukštai miltų
50 g sviesto
50 g taukų
pyrago džiūvėsėlių
druskos
Gaminimas
Paruoštus ešerius iš abbiejų pusių keliose vietose įpiaukite skersai, pasūdykite ir palaikykite 30 min. Stambesnes žuvis, perpjovę ties stuburu išilgai, supjaustykite gabalais. Žuvytes ar žuvų gabalus pavoliokite suplaktame kiaušinyje, paskui miltuose ir džiūvėsiuose. Kepkite taukuose su ištirpintu sviestu.
Pakaitintame aliejuje virtos žuvys bus dar skanesnės.
Tiekdami stalan, žuvį apibarstykite smulkiai supjaustytų kietai virtų kiaušiniu. Valgoma su pievagrybių padažu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!