Egzotiškos salotos

Ingridientai:
nedidelis žiedinis kopūstas,
indelis konservuotų ananasų,
100g išlukštentų graikinių riešutų,
6 valgomieji šaukštai grietinės,
druska,
pipirai.
Gaminimas
Žiedinį kopūstą supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pusvalandį palaikyti sūriame, kiek parūgštintame vandenyje, po to nusunkti ir perplauti švariu vandeniu. Į puodą su vandeniu įberti truputį cukraus, druskos, užvirinti, sudėti žiedinius kopūstus ir išvirti. Ananasus supjaustyti nedideliais gabalėliais. Visus produktus sumaišyti, uždaryti grietine ir valandai pastatyti į šaldytuvą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!