Egiptietiška žuvis

Ingridientai:
(4-6 porcijos)
1/2 kg žuvies,
1 stiklinė aliejaus,
100 g migdolų,
50 g razinų,
500 g pomidorų,
0,5 stiklinės pomidorų padažo,
truputis druskos,
pipirų.
Gaminimas
Nuvalytą ŽUVĮ išplauname, supjaustome porcijiniais gabalėliais, pabarstome druska bei pipirais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiame kepti orkaitėje, palaistydami aliejumi.
Riešutus ir razinas pakepame nedideliame aliejaus kiekyje. Tuomet juos išgriebiame ir tame pačiame aliejuje kepame pomidorus, kol jie visiškai išsileidžia. Įberiame druskos, pipirų ir pertriname per tinklelį. Tyrę dar truputį patroškiname, kad sutirštėtų.
Žuvį dedame į lėkštę, užpilame padažu, o ant viršaus beriame migdolus ir razinas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!