Desertiniai blyneliai su obuoliais

Ingridientai:
1 porcijai:

1 stiklinė pieno;
1 kiaušinis;
Žiupsnelis druskos;
1 arb. š. cukraus;
Miltų.

Įdarui:

2 vidutinio dydžio obuoliai;
1 valg. š. cukraus;
½ arb. š. cinamono;
2 valg. š. džiūvėsėlių;
1 kiaušinis.
Gaminimas
Iš pieno, kiaušinio, žiupsnelio druskos, cukraus ir miltų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Iškepame tradicinius lietinius. Obuolius nulupame, supjaustome smulkiai, apibarstome cukrumi ir cinamonu. Įdarą suvyniojame į blynelius. Išplakam kiaušinį. Paruoštus blynelius iš pradžių apvoliojame plakinyje, po to- džiūvėsėliuose ir apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių. Patiekiame su plakta grietinėle ar vaniliniais ledais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!