Desertas su braškių ir varškės kremu

Ingridientai:
4 porcijos

Biskvito lakštas,
3 šaukštai apelsinų likerio,
100 ml grietinėlės,
pakelis vanilinio cukraus,
2 šaukštai miltinio cukraus,
250 g riebios varškės,
500 g braškių,
kivis.
Gaminimas
Biskvitą perpjauname į 2 lakštus. Vieną paliekame, o kitą supjaustome į 4 stačiakampius gabalus. Sudedame juos į plokščią formą ir užpilame likerio. Grietinėlę išplakame su vaniliniu ir miltiniu cukrumi. Varškę sukame, kol masė tampa vientisa, ir įmaišome grietinėlę. Braškes nuplauname, nusausiname ir supjaustome griežinėliais. Apie 100 g paliekame papuošti.

Formoje esantį biskvitą aptepame puse kiekio varškės ir grietinėlės kremo, ant viršaus uždedame braškes, o ant jų užtepame likusį kremą. Valandą palaikome šaldytuve. Prieš tiekdami papuošiame desertą nulupto kivio gabalėliais ir likusiomis braškėmis. Apibarstome miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!