Daržovių troškinys su avižomis

Ingridientai:
1-2 šaukštai sviesto,
1 česnako skiltelė,
100g žiedinių kopūstų,
100g brokolių,
2 morkos,
3-4 šaukštai skaldytų avižų,
3/4 l sultinio,
60g riebios grietinės,
druskos, pipirų,
tarkuoto muskato riešuto,
raudonųjų pipirų,
citrinų sulčių,
Vorčesterio padažo,
1/2 puodelio kapotų žalumynų.
Gaminimas
Įkaitinę puode sviestą, suberkite smulkiai sukapotą česnaką ir pakepinkite. Nuluptą ir smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite su česnaku. Žiedinius kopūstus, brokolius ir nuskustas morkas smulkiai supjaustykite, suberkite į svogųnus bei česnaką ir kartu pakepinkite. Apiberkite skaldytom avižom. Supilkite sultinįį ir 15-20 minučių pavirkite ant ne itin stiprios ugnies. Sukrėskite grietinęę, pagardinkite druska, pipirais, muskato rieššutu, pipirais, citrinų%č1; sultimis ir Vorčesterio padažžu. Apiberkitže smulkiai sukapotus žalumynus. Priešš patiekdami dar pagardinkite pipirais. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!