BUROKĖLIŲ TROŠKINYS

Ingridientai:
1.5 kg burokų
padažui:
0.5 l pieno
3 šaukštai kvietinių miltų
3 šaukštai sviesto
šaukštelis druskos
0.5 šauktelio baltųjų pipirų
šaukštelis džiovintų čiobrelių
tarkuotos citrinos žievelės

Gaminimas
Išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokėlius. Supilkite į puodą pieną, įplakite miltus ir kaitinkite, kol užvirs. Virkite 3 min. Suberkite prieskonius, sudėkite sviestą ir išplakite padažą. Galiausiai suberkite burokėlius ir dar sykį pakaitinkite. Sukrėskite troškinį į gražų indą ir patiekite į stalą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!