BURGUNDIŠKOS DEŠRELĖS

Ingridientai:
200 g kiaulienos faršo,
1 kiaušinis,
muskato, druskos, kmynų,
70 g grietinėlės,
100 g baltojo vyno,
čiobrelių, mairūnų, juodųjų pipirų,
maltų kvapniųjų pipirų,
80 g žarnos, 1 svogūnas,
aliejaus kepimui,
rūkytos šoninės,
300 g šviežių kopūstų,
1 rūgštus obuolys,
druskos.
Gaminimas
Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, supilame grietinėlę, suberiame prieskonius ir gerai išmaišome. Faršą kemšame į žarnas. Dešreles vartydami kepame aliejuje. Rūkytą šoninę supjaustome kubeliais pakepiname. Sudedame kubeliais pjaustytą svogūną. Kai svogūnas suminkštėja, sudedame kubeliais pjaustytus kopūstus. Prieš kepimą kopūstus apibarstome druska ir stipriai sugrūūdame, kad išsiskirtų sultys. Tik tada dedame kepti. Supilame vynąą, pabaigoje suberiame ššiaudeliais pjaustytus obuolius ir trošškiname, kol skystis šišgaruoja.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!