Bulvių ir varškės apkepas
Ingridientai:10 bulvių,
600 g varškės,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
150 g lašinukų,
1 svogūnas.
Gaminimas
Bulves nuskutame, išverdame, atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus susmulkiname ir kartu su susmulkintais svogūnais apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar pakepiname, į paruoštą varškę supilame keptuvės turinį, gerai išmaišome ir supylę į riebalais pateptą kepimo formą, iškepame orkaitėje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!