Braškinis paukščių pienas

Ingridientai:
750g sunokusių braškių,
350g riebios varškės,
60g cukraus pudros,
1 citrinos sultys,
1 stiklinė tirštos riebios grietinėlės,
3 šaukštai saldaus braškių sirupo,
6 šaukštai tirpios želatinos.
Gaminimas
Keletą braškių atidėti, kitas išsukti su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilti citrinos sultis. Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakti iki standumo, sumaišyti su želatina ir viską supilti į varškės ir braškių mišinį. Padėti, kad sustingtų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!