BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BLYNELIAI

Ingridientai:
Kopūsto gūžė
stiklinė pieno
pusė stiklinės miltų
2-3 kiaušiniai
šaukštas cukraus
šaukštas sviesto
2 stiklinės grietinės
2-3 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių lapelių

Gaminimas
Kopūstai smulkiai supjaustomi ir, įpilus pieno, patroškinami. Į atvėsusius kopūstus suberiami miltai, sudedami išplakti kiaušiniai, įberiama cukraus, druskos ir viskas sumaišoma. Kepami nedideliai blyneliai, prie jų paduodama tirpinto sviesto su grietinės padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!