BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BLYNELIAI
Ingridientai:Kopūsto gūžė
stiklinė pieno
pusė stiklinės miltų
2-3 kiaušiniai
šaukštas cukraus
šaukštas sviesto
2 stiklinės grietinės
2-3 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių lapelių
Gaminimas
Kopūstai smulkiai supjaustomi ir, įpilus pieno, patroškinami. Į atvėsusius kopūstus suberiami miltai, sudedami išplakti kiaušiniai, įberiama cukraus, druskos ir viskas sumaišoma. Kepami nedideliai blyneliai, prie jų paduodama tirpinto sviesto su grietinės padažu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!