Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotos
Ingridientai:8-10 porcijų
1,4 kg baltagūžių kopūstų,
1 vidutinio dydžio svogūnas,
750 g raudongūžių kopūstų,
Pasukų padažo.
Gaminimas
Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite raudongūžį kopūstą. Puode užvirinkite sūdyto vandens. Sudėkite į jį raudongūžį kopūstą ir pavirinkite 1 minutę.
Nusunkite raudongūžius kopūstus. Kol karšti apšlakstykite 60 ml(4 šaukštais) raudonojo vyno acto.Pagaminkite pasukų padažo. Dubenyje sumaišykite kopūstus. Užpilkite padažu. Gerai išmaišykite ir pasūdykite pagal skonį. Palaikykite šaltai 4 valandas.
Patiekite didelėje negilioje lėkštėje su šalta kalakutiena arba jautiena.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!