Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotos

Ingridientai:
8-10 porcijų
1,4 kg baltagūžių kopūstų,
1 vidutinio dydžio svogūnas,
750 g raudongūžių kopūstų,
Pasukų padažo.
Gaminimas
Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite raudongūžį kopūstą. Puode užvirinkite sūdyto vandens. Sudėkite į jį raudongūžį kopūstą ir pavirinkite 1 minutę.

Nusunkite raudongūžius kopūstus. Kol karšti apšlakstykite 60 ml(4 šaukštais) raudonojo vyno acto.Pagaminkite pasukų padažo. Dubenyje sumaišykite kopūstus. Užpilkite padažu. Gerai išmaišykite ir pasūdykite pagal skonį. Palaikykite šaltai 4 valandas.

Patiekite didelėje negilioje lėkštėje su šalta kalakutiena arba jautiena.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!