Avižinių dribsnių kukuliai su sultiniu

Ingridientai:
50 g sviesto;
2-3 kiaušiniai;
2 puodeliai avižinių dribsnių;
1 svogūnas;
Šviežių petražolių;
½ ryšulėlio svogūno laiškų;
Druskos ir pipirų;
Tarkuoto muskato riešuto;
Raudonųjų pipirų;
750 ml daržovių sultinio.
Gaminimas
Sviestą dubenyje išsukite iki purumo. Iš lėto pildami kiaušinius suplakite. Suberkite avižinius dribsnius ir sutarkuotą svogūną. Išmaišykite vientisą tešlą. Petražoles ir svogūno laiškus nuplaukite, gerai nuvarvinę smulkiai supjaustykite ir suberkite į tešlą. Pagardinkite druska, raudonaisiais ir juodaisiais pipirais, muskato riešutu.

Puode pakaitinkite sultinį. Suformuokite apvalius kukulius ir virkite sultinyje 10-15 min., kol išbrinks. Išgriebę sudėkite į lėkštes, užpilkite sultinio ir patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!