ARBŪZO ŽELE

Ingridientai:
500 g arbūzo minkštymo,
2 šaukšteliai želatinos.
Padažui:
100 ml raudonojo vyno,
2 šaukštai medaus,
1/4 šaukštelio cinamono.
Gaminimas
Arbūzą supjaustyti nedideliais gabalėliais ir ištrinti iki vientisos masės. Želatiną užpilti 2 šaukštais vandens ir palikti 15 min. pastovėti, o paskui pašildyti ir ištirpinti ir išmaišyti su arbūzu.
Žele išpilstyti į dubenėlius ir palikyti 1 val. šaldytuve.
Paruošti padažą: visus ingridientus sumaišyti ir virti ant silpnos ugnies, kol padažas sutirštės.
Želė tiekti su padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!