Apkepta aviena su kopūstais

Ingridientai:
1/2kg riebios virtos avienos su kauliukais,
prieskonių,
druskos,
1/2 kg raugintų kopūstų,
40 g riebalų,
1 svogūnas.
Gaminimas
Virta mėsa supjaustoma gabaliukais, sudedama į ugniai atsparų indą, pabarstoma pipirais, jei reikia, druska, ir ant jos sudedami troškinti kopūstai (gali būti ir nerauginti, tik patroškinti su riebalais ir svogūnais), kepama vidutinio karštumo krosnyje ar orkaitėje apie 1/2 val.

Patiekiama tame pačiame inde, kuriame kepė. Valgoma su juoda rugine duona ar virtomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!