ALVYDO GULIAŠAS
Ingridientai:2-3 vištienos krūtinėlių filė
1 indelis konservuotų ananasų
česnako galvutė
1 saldžioji paprika
2 šaukštai pomidorų padažo
Garnyrui:
1 stiklinė ryžių
1 pjaustyta saldžioji paprika
žaliųjų žirnelių
konservuotų kukurūzų
Gaminimas
Vištienos krūtinėles įtrinti prieskoniais, daržoves supjaustyti. Įkaitinti keptuvį , sudėti juostelėmis supjaustytą vištieną, prispausti ir neuždengus kepti 3-5 min. Po to suberti susmulkintą česnaką, saldžiąją papriką, ananaso gabaliukus, įpilti konservuotų ananasų sulčių ir 2 valg. šaukštus pomidorų padažo. Kepti atviroje keptuvėje maišant 10 min.
1 stiklinei ryžių reikia 1,5 stiklinės vandens. Vandeniui užžvirus, ryžžius virti antą mžažos kaitros 2-3 min. Po to perkčelti ant kito puodo dangčio ir palažikyti uždengtą 10-12 min.
(Alvydas Marcinkevi)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!