Aluje kepti vištų sparneliai
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
8 vištų sparneliai
2 didelės morkos
3 skiltelės česnako
1 butelis alaus
druska
pipirai
Sparnelius įtriname susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir paliekame 1 valandai uždengtame inde.
Morkas nuskutame, supjaustome griežinėliais ir jais išklojame skardos dugną. Ant morkų sudedame vištų sparnelius ir užpilame alumi. Kepame 200° - 230°C temperatūros orkaitėje. Kas 15 minučių sparnelius palaistome susidariusiomis sultimis.
Prie vištų sparnelių patiekiame bulvių košę ir alų. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!