''Roželės'' su mėlynėmis

Ingridientai:
1 pakelis aviečių arba vyšnių želė,
0,5 l mėlynių,
200 g grietinėlės,
4 šaukštai cukraus,
1 šaukštas vanilinio cukraus,
mėtų lapelių papuošimui.
Gaminimas
Želė pakelį ištirpiname 1 stiklinėje verdančio vandens, supilame į plokščią skardelę ir paliekame sustingti. Mėlynes nuplauname ir sumaišome su 2 šaukštais cukraus bei vaniliniu cukrumi. Į desertinius indelius dedame mėlynių.
Želė supjaustome juostelėmis ir iš jų susukame ''roželes''. Jų vidurėlius papuošiame mėlynėmis. ''Roželes'' sudedame į desertinius indelius. Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle ir mėtų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!