ŽUVIES KOTLETAI SU PAPRIKŲ PADAŽU

Ingridientai:
500 g žuvies filė,
1 citrina,
1 bandelė,
1/2 stiklinės pieno,
1 kiaušinis,
krapų,
svogūnų,
džiūvėsėlių,
žuvies prieskonių,
aliejaus kepimui,
2 paprikos,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Žuvies filė nuplauti, nusausinti, apšlaksttyti citrinos sultimis, pabarstyti žuvies prieskoniais ir palikti 1 val. pastovėti. Tada išvirti ant garų arba mažame kiekyje vandens.
Krapus ir svogūną smulkiai supjaustyti ir išminkyti kartu su žuvimi.
Bandelę užmirkyti piene ir prieš dedant į žuvies masę gerai nuspausti. Įmušti kiaušinį ir įberti dar truputi prieskonių.
Iš gautos masės formuoti kotletus ir kepti aliejuje.
Paprikas nuplauti, supjaustyti ketvirtadaliais ir kepti, kol pradės anglėti odelė. Tada odelęę nuimti. paprikas užžpilti trupuččiu vandens ir viskąą sutrinti trintuve. Pasūūdyti, papipirinti ir patiekti prie kotletųų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!