Tiršta meksikietiška sriuba
Ingridientai:viena skardinė konservuotų pupelių pomidorų padaže,
250 gramų kiaulienos kumpio be kaulo,
100 gr. fermentinio (geltono) sūrio,
3 sriubiniai šaukštai pomidorų padažo,
1 didelis svogūnas, duonos skrebučiai, aitriųju paprikų prieskoniai (meksikietiškos virtuvės),
stiklinė vandens.
Gaminimas
Mėsą išverdame ir susmulkiname, smulkiai supjaustome ir apkepame svogūnus. Pupeles, pomidorų padažą, svogūnus, mėsą, ir prieskonius (pagal skonį) supilame į vieną puodą. Panaudodami bulvių trintuvę viską sutriname ir kaitiname ant mažos ugnies. Pilame vandens (priklausomai kokio tirštumo norėtumėte). Sriubai užvirus, pilame į dubenėlį ir apibarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Patiekiama su baltos duonos skrebučiu. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!