Sicilietiška kiauliena
Ingridientai:2 kiaulienos pjausniai,
0,5 svogūno,
0,5 arbatinio šaukštelio bazilikų arba čiobrelių,
250 g pomidorų,
250 g virtų arba keptų grybų,
2 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio,
0,5 stiklinės tiršto pomidorų padažo,
aliejaus,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Kiaulienos pjausnius įtriname druska, pipirais, bazilikais (čiobreliais), susmulkintais svogūnais ir apkepame iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Tuomet pjausnius išimame, o toje pačioje keptuvėje pakepame skiltelėmis supjaustytus pomidorus, pabarstytus druska bei pipirais. Į lėkštę sudedame pomidorus ir grybus, ant jų dedame kiaulienos pjausnį, užpilame pomidorų padažu. Garnyrui tinka virti ryžiai.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!