Pyragaičiai ''Žemuogių pievelė''

Ingridientai:
Papločiui:
1 pakelis sausainių,
100 g sviesto,
3 šaukštai kondensuoto pieno,
1 šaukštas midaus bakamo ''Suktinis''.

Viršutiniam sluoksniui:
200 g varškės,
400 g grietinėlės,
5-7 šaukštai kondensuoto pieno,
1 šaukštas vanilinio cukraus,
2 šaukštai želatinos,
2 stiklinės žemuogių.

Papuošimui:
1 kivis,
200 g grietinėlės,
1 šaukštas cukraus,
žemuogių.
Gaminimas
Papločiui sumalame sausainius. Sviestą išsukame su kondensuotu pienu ir midaus balzamu. Sumaišome sviesto masę su sausainiais, sukrečiame į torto formą, išlyginame paviršių ir paliekame 30 min. šaltai.
Varškę pertriname per tinklelį. Grietinėlęę suplakame ir sumaišome su kondensuotu pienu, vaniliniu cukrumi, varšške, žžemuogėmis ir nedideliame vandensęę kiekyje išįšbrinkintaą ir ščišleista žželatžžina.
Masę supilame į toršššštinę formą ant sausainiųų papločio ir 30 min. paliekame šaltai. Tuomet išimame iš formos, supjaustome ir papuošiame plakta pasaldinta grietinėėle, kivio gėėriežinėliais bei žemuogėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!