Makaronų sriuba
Ingridientai:50 g makaronų, 500 g pomidorų,
50 g petražolių, 1 svogūno,
3 šaukštus alyvuogių aliejaus,
25g sūrio, raudonėlio,
2 raudonųjų aitriųjų paprikų,
druskos.
Gaminimas
Makaronus išvirti. Svogūną, nuplautus pomidorus ir petražoles (šaknį) susmulkinti, apkepinti alyvų aliejuje, įdėti raudonėlio, virtus makaronus ir kepti 2 minutes. Po to įpilti sultinio ir kepti tol, kol pasieks virimo temperatūrą. Pagardinti pagal skonį druska, raudonaisiais arba juodaisiais pipirais. Prieš patiekiant, sriubą pabarstyti tarkuotu sūriu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!