Biskvitinis tortas
Ingridientai:Tešlai:
5 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1,5 stiklinės miltų
Sutepimui:
400g grietinėlės
vaisių ar uogų
Gaminimas
Kiaušinius ir cukru suplakti iki kol tešla taps šviesiai geltona. Tada mediniu šaukstu, atsargiai sumaišyti tešlą su miltais. Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 1,30h. Iškepusi torta išimti, supjaustyti į tris dalis ir palikti atvėsti. Grėtinėlę suplakti kol ji taps standi. Atvėsusį tortą sutepti su grėtinėle ir sudėti pasirinktus vaisius. (Simona)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!