BAKLAŽANAI ĮDARYTI AVIENA

Ingridientai:
400g avienos
4 baklažanai
1 paprika
4 pomidorai
druskos, pipirų pagal skonį

Gaminimas
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Ją pasūdyti, papipirinti. Baklažanus nuplauti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Į vidų prikemšame mėsos. Pomidorus, išskobtą baklažanų vidų ir papriką smulkiai supjaustome. Dedame į indą, kuriame bus troškinami baklažanai. Sudedame baklažanus ir užpilame vandeniu, kad ne visai apsemtuų baklažanus. Troškinti apie 30 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!