Aluje kepti maltiniai su voveraičių įdaru

Ingridientai:
700 g kiaulienos faršo, 1 kiaušinis,
2 piene mirkytos juodos duonos riekelės,
kiaulienos prieskonių,
2-3 šaukštai krakmolo,
1 svogūnas, 30 g sviesto.
1 butelis alaus.
Įdarui:
1 svogūnas, 1 stiklinė voveraičių,
50 g sviesto, 1,5 šaukšto krakmolo, druskos.
Papuošimui šviežių daržovių.

Gaminimas
Faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, duonos riekelėms, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais.
Įdarui svieste pakepiname susmulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu.
Formuojame maltinius įdėdami po šaukštą įdaro. Maltinius sudedame į skardą, supilame alų ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje apie 1 vai.
Maltinius patiekiame su bulvių košše papęuoššęš šviežžiomis daržžovėmis.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!