20 rezultatų ieškant "vynuogiu lapai su ryziu idaru"

Plekšnės su vynuogėmis

Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms  8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių padažas

Vynuogių padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g. vynuogių, arba 100 g. razinų 3/4 stiklinės vandens, 1,5 šaukšto margarino, 1,5 šaukšto miltų, 1 stiklinė sultinio arba vandens, 0,5 stiklinės grietinėlės, 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis cukraus, druskos.  Gaminimas: Vyn..

Recepto vertinimas: 0

Dvigubi sausainių sumuštiniai su šokoladiniu sviestu

Dvigubi sausainių sumuštiniai su šokoladiniu sviestu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g sausainių, 60-70 g šokoladinio sviesto, 1 arbat. šaukštelis kavos arba pieno, vyšnių arba vynuogių. Gaminimas: Tarp sausainių įdedama išsukto sviesto, į kurį įpilta truputis pieno arba kavos...

Recepto vertinimas: 0

Salotos vaikų šventėms

Salotos vaikų šventėms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 porcijoms) 2 kriauses, 2 rugstoki obuoliai, 0.5 citrinos, 100g zaliuju vynuogiu, 100g melynuju vynuogiu, 200g slyvu, 50g graikiniu riesutu, 2 apelsinai (ju sultys) 5 saukstai cukraus, 2 saukstai medaus. Gaminim..

Recepto vertinimas: 4

Naminių vynuogių kompotas žiemai

Naminių vynuogių kompotas žiemai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Reikės: vynuogių. Sirupui: 3 litrai vandens; 1 kg.cukraus. Gaminimas: Nuplautas uogas sudedame į stiklainius.Išvirtu sirupu užpilame uogas ir uždarome dangteliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs rauginti agurkai

Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:   Agurkai, kornišonai,  vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto.   Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..

Recepto vertinimas: 5

Kefalės vynuogių lapuose

Kefalės vynuogių lapuoseIngridientai:8 raudonosios kefalės (po 300 g), 3 citrinų sulčių, 24 vynuogių lapai, žuvies prieskonių, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apib..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marin. agurkai

Vynuogių lapuose marin. agurkaiIngridientai:Nedideli agurkai, vynuogių lapai. Marinatui: 1l vandens; 1 valg. š. druskos, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. citrinos rūgšties, 1 skiltelė česnako, 1 valg. š. prieskonių mišinio agurkų marinavimui.Gaminimas Agurkus porai valandų pamer..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vynuogėmis

Tortas su vynuogėmisIngridientai:125 g margarino, 1 valg. š. grietinės, 1,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės cukraus pudros, 3 valg. š. juodųjų serbentų džemo, 100 g mėlynųjų vynuogių. Kremui: pakelis vynuogių drebučių, 1 stiklinė 35 procentų riebumo grietinėlės, 2 valg. š. ..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis "Lelija"

Užkandis "Lelija"Ingridientai:20 krekerių, 150 g riebios varškės, 150g brinzos, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 10 žaliųjų ir 10 juodųjų vynuogių, pusė šaukštelio tabasko padažo, maltų raudonųjų pipirų, druskos, petražolių papuošti.Gaminimas Brinzą sutr..

Recepto vertinimas: 1

Vaisių salotos su virta jautiena

Vaisių salotos su virta jautienaIngridientai:200 g. virtos liesos jautienos, 2-3 konservuotos kriaušės, 200 g. konservuotų persikų, 100 g. vynuogių be kauliukų, 50 g. juodųjų alyvuogių be kauliukų, 150 g. majonezo, smulkintų bazilikų, druskos, salotų lapų.Gaminimas Jautieną supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)

Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)Ingridientai:1 puodelis alyvuogių aliejaus, 0,5 puodelio švelnaus vynuogių acto, 2-3 pomidorai, 1 agurkas, garstyčių miltelių, cukrus, druską, baltieji pipirai.Gaminimas Gerai sumaišoma 1 puodelis alyvuogių aliejaus, 1/2 puodelio švelnaus..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas vynuogių lapuose

Viščiukas vynuogių lapuoseIngridientai:2 porcijoms: 2 mažų viščiukų puselės; 2 valg. š. skysto medaus; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 valg. š. apelsinų sulčių; 2 arb. š. susmulkintų čiobrelių; ½ stiklinės baltojo vyno; 8-10 vynuogių lapai.Gaminimas Viščiukų puseles nu..

Recepto vertinimas: 0

Želė su vynuogėmis ir džinu

Želė su vynuogėmis ir džinuIngridientai:6 porcijos 400 g smulkių juodųjų vynuogių be kauliukų, 300 ml džino, 125 g citrinų arba apelsinų, 10 ml želatinos, 600 ml vandens, 75 g miltinio cukraus. Gaminimas Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Prideng..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių desertas

Vynuogių desertasIngridientai:4 porcijos 560 g didelių žaliųjų vynuogių be kauliukų, 60 g sviesto, 2 šaukštai citrinų sulčių, šaukštelis cukraus, truputis vaisių likerio.Gaminimas Į keptuvę sudedame sviestą ir vynuoges, įpilame citrinų sulčių, įberiame cukraus. nustatome ma..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių pyragas

Vynuogių pyragasIngridientai:8 porcijos 250 g miltų, 300 g žaliųjų, juodųjų ir raudonųjų vynuogių, 150 g liesos varškės, 100 g varškės sūrio, 50 g manų kruopų, 175 g miltinio cukraus, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai aliejaus, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, citrina, miltų pabarstyti..

Recepto vertinimas: 5

Vynuogių tortas

Vynuogių tortasIngridientai:250 g miltų; Žiupsnelis druskos; 1 trynys; 1 kiaušinis; 200 g cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; 125 g sviesto arba margarine; 500 g vynuogių; 3 baltymai; ½ citrinos sultys; 100 g maltų migdolų.Gaminimas Miltus persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubim..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmis

Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmisIngridientai:Biskvitui: 4 kiaušiniai; 150 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų lazdyno riešutų; 150 g miltų; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų skardai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 1 kg vynuogių; 300 g grietinėlė..

Recepto vertinimas: 0

Žydiškas padažas salotoms

Žydiškas padažas salotomsIngridientai:100 g vynuogių sulčių, 100 g jogurto, 100 g nedidelių šviežių svogūnų, druskos, pipirų, 1 citrinos sultys, 5 g petražolių, 1 šakelė peletrūno, 2-3 žaliųjų mėtų šakelės.Gaminimas Svogūnus nulupkite, susmulkinkite drauge su petražolėmi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vynuogiu lapai su ryziu idaru