19 rezultatų ieškant "vynuoges"

Kalakutienos salotos su vaisiais ir salierais

Mėsą supjaustyti kubeliais. Apelsiną nulupti su baltuoju sluoksniu, išskirstyti skiltelėmis ir kiekvieną perpjauti pusiau, išimti sėkleles. Salierus supjaustyti griežinėliais. Į dubenėlį sudėti mėsą, supjaustytas apelsino skilteles, nuplautas ir nusausintas vynuoges, salierus, migdo..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnės su vynuogėmis

1. Plekšnių filė nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Pabarstome druska, pipirais ir iš abiejų pusių pašlakstome citrinų sultimis. Filė susukame ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Orkaitę įkaitiname iki 180 oC. 2. Kepimo indą (jame patiekalą ir patieksime) ištepame sv..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis

Supjaustykite viščiuką į 8 dalis ir įtrinkite druska bei pipirais. Didelėje keptuvėje su storu dugnu gerai įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepinkite viščiuko gabaliukus po 5 minutes iš abiejų pusių, kad susidarytų traški plutelė.Nulupkite ir sutarkuokite imbierą, jį sumaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vynuogėmis džemo patale

Vištieną ar kalakutieną nuplaukite ir nusausinkite. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies 8-10 minučių, kol suminkštės (vieną kartą apverskite). Sudėkite į lėkštes. Neišpilkite riebalų iš keptuvės. Kad mėsa neatauštų, uždenkite. Vynuoges perpjaukite per pusę. Į keptuvę su..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių padažas

Vynuoges nuplauti, išimti sėklas. Razinas nuplauti, išmirkyti ir susmulkinti. Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti skysčio, suberti uogas ir virti 10 - 15 minučių.Tada supilti išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėti prieskonių, daugiau nevirinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su medumi

Apelsinus nulupame iš padalijame skiltelėmis. Nuplautas vynuoges nuskabome nuo šakelių. Persikus supjaustome skiltelėmis, bananus - skrituliukais. Imame didelę, apvalią lėkštę ir dedame vaisius. Pirmiausia ratu išdėliojame apelsinų ir persikų skilteles, į lėkštės vidurį dedame su..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių sriuba su česnakais

Į maisiklį sudėkite migdolus, džiūvėsėlius ir kapotus česnakus, maisydami po truputį pilkite aliejų, įpilkite 250 ml vandens. Viską gerai ismaisykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Nuplaukite ir nusausinkite vynuoges, perpjovę pasalinkite sėklas. Melioną perjaukite pusiau, pasalink..

Recepto vertinimas: 1

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Žėlė su vaisiais ir džinu

1. Sudedame vynuoges į dubenį ir užpilame 240 ml džino. Pridengiame ir padedame pastovėti šaltai porą valandų arba per naktį. 2. Likusį džiną supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame brinkti 5 minutes. 3. Supilame vandenį į puodą, pasaldiname, nustatome mažą ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos ananase

Ananasus perpjauname pusiau ir išskobiame. Išskobtą masę supjaustome kubeliais. Dideliame inde išplakame grietinę su cukrumi. Sudedame kubeliais supjaustytą vištieną, riekelėmis supjaustytus nuluptus bananus, supjaustytus kubeliais salierų kotus, ananasų gabaliukus, mandarinų ski..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos obuolių salotos

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius. Supjaustyti plonomies skiltelėmis ir apšlakstyti citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Salierus išimti iš indelio, nuvarvinti. Šviežią salierą nulupti, nuplauti, supjaustyti šiaudeliais ir 10 min. palaikyti pasūdytame vandenyje, kad nepatamsėt..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vynuogėmis

1. Dubenyje sumaišykite miltus, baziliką, peletrūną, papriką, druską, pipirus ir gautoje masėje išvoliokite vištieną. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, apkepinkite vištieną iš abiejų pusių, kol paruduos. Į keptuvę sudėkite česnakus, 1 min. pakepinkite, tuome..

Recepto vertinimas: 0

Sotusis vaisių desertas (Donatos)

Supjaustyti bananus, mandarinus, kivi, vynuoges, persikus, ananasus, persimonus ir mangus (galima stambiau, kad geriau jaustųsi vaisių skonis. Tada ant jų užpilti jogurtą ir braškių sirupo. Gerai išmaišyti ir jau galima valgyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Želė su vynuogėmis ir džinu

Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Pridengiame ir padedame į šaldytuvą porai valandų arba nakčiai. Likusią džino dalį supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame 5 mionutėms. Į puodą supilame vandenį, pasaldiname ir verdame ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių desertas

Į keptuvę sudedame sviestą ir vynuoges, įpilame citrinų sulčių, įberiame cukraus. nustatome mažą kaitrą ir kepame apie 3 minutes nuolat maišydami. Įpilame vaisių likerio ir gerai sumaišome. Desertą tiekiame karštą arba šaltą. Tiekiame su citrinu šerbetu, vaisiniu jogurtu ..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių pyragas

Iš miltų, varškės, 100 g miltinio cukraus, kiaušinio, aliejaus, kepimo miltelių ir žiupsnelio druskos užminkome tešlą. Iš jos padarome rutulį, suvyniojame jį į pergamentinį popierių ir laikome šaltai. Likusių kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Citriną gerai nuplauname,..

Recepto vertinimas: 5

Vynuogių tortas

Miltus persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą, į jį sudėti kiaušinį, trynį, suberti druską, 125 g cukraus bei tarkuotą citrinos žievelę. Duobutės kraštuose išdėliot gerai atšaldyto sviesto arba margarino gabalėlius. Greitai suminkyti į vientisą masę, pradedant nuo iš..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Pirmiausia reikia supjaustyti vistiena mazais gabaliukais ir pabarstyti ivairiais prieskoniais (geriausia kai prieskoniai astresni - ypac tinka raudonoji paprika (astrioji) kartu su kariu). Tada atidaryti konservuotu mangu indeli ir visa ta skysti supilti ant vistienos ir 1 val palaikyti saldytuve.T..

Recepto vertinimas: 0

Valdorfo salotos

Raudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius supjaustyti stambiais kubeliais(sudeti į majonezą, kad nepajuoduotų), o taip pat stambiais kūbeliais supjaustome olandišką sūrį. Ir viską apliejame jogurtu. Reikia kad pastovetų k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vynuoges